A

Mælkebøtten inviterer til medlemsfest
fredag den 20. september kl. 18.00
Sæt allerede nu kryds i kalenderen
 
Vi lægger op til dinner- og danseraften med underholdning med
 
"BUTTERFLIES"
 
Dem der kender "Butterflies" kan fortælle at der er lagt op til en god aften med knald på. Man er altid glade i deres selskab.
 
Lidt historie om "Butterflies"
 
Brian Pedersen på keyboard og sang samt Henrik "fætter" Pedersen på trommer og sang udgør orkestret. De bor på hver sin side af Storstrømsbroen på henholdsvis Falster og Vordingborg.
De to fætre kunne 2008 fejre at de havde spillet sammen i 20 år på de skrå brædder - og de har tænkt sig at blive ved mange år ud i fremtiden, for som de selv sigermed et smil på læben "Vi kan slet ikke undvære det".
 
Siden 2007 har "Butterflies" ved flere lejligheder optrådt som backing flr flere kendte kunstnere bl.a. Richard Ragnvald, på TV i det kendte program Top Charlie og DK4. I 2010 dannnede duoen desuden kernen i det orkester som spillede sammen med Richard Ragnvald på dvd'en "En aften med Richard Ragnvald" som er en af dvd'erne i den med populære dvd serie "En aften med".
 
Ingen fest er for lille til de to fætre
Det er dog ikke kun på TV de to fætre er garanter for god underholdning. En familefest i det hyggelige forsamlingshus, eller kæmpe halbal med en masse festflade mennesker, kalre de med samme respekt over for gæsterne og der gøres en dyd ud af at spille så bredt et repertoire som muligt. Intet arrangement er for lille ej heller for stort til "Butterflies"
 
Vi starter kl. 18.30 med middag og efterfølgende kaffe, hvorefter musikken går på kl. 20.00.
Pris: 200,00 kr.
Drikkevare denne aften er til medlemspris.
Arrangementer er kun for medlemmer, så husk at få betalt kontingent senest 2 dage før arrangementet: 200,00 kr. pr. år pr. voksen og 100,00 kr. pr. barn.
Reg.nr: 6220 kontonr: 1104460.
Billetter bestilles hos Anni Carlsen telefon 29265544 eller på mail maelkebotten4850@gmail.com.